Verhuur van ruimtes in Buurthuis Archipel

Een ruimte huren in buurthuis Archipel? Dat kan! Onderaan deze pagina staat het toegestane aantal mensen per ruimte.

Buurthuis Archipel biedt diverse ruimtes te huur aan voor bijvoorbeeld workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten
verjaardagen, vergaderingen en presentaties.

Grote workshopruimte

De grote workshopruimte is geschikt voor grotere activiteiten, zoals vergaderingen en workshops. In deze ruimte is plaats voor maximaal 15 personen.

Tarieven

Standaard: € 125
Gereduceerd: € 62,50

Kleine workshopruimte

De kleine workshopruimte is geschikt voor bijvoorbeeld een besloten bespreking of knusse bijeenkomst. Deze ruimte biedt plaats aan groepen tot 10 personen.

Tarieven

Standaard: € 92,50
Gereduceerd: € 42,50

Keuken Archipel

Keuken (inclusief keukenapparatuur)

Archipel beschikt over een professionele en modern ingerichte keuken die u kunt huren om te koken of een kookworkshop te geven.

De keuken wordt verhuurd inclusief keukenapparatuur.

Tarieven

Standaard: € 125
Gereduceerd: € 62,50

Kantine

Voor écht grote bijeenkomsten en feesten is de kantineruimte uitermate geschikt. In deze prachtige, lichte, grote en open ruimte passen maximaal 30 personen.

Tarieven

Standaard: € 245
Gereduceerd: € 125

Archipel, Buitenkant

Het hele pand

Wil je het hele pand afhuren? Dat kan! Neem even contact op voor overleg.

Tarieven

Op aanvraag

Buurthuis Archipel biedt diverse ruimtes te huur aan voor bijvoorbeeld workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten
verjaardagen, vergaderingen en presentaties.

Voor besloten bijeenkomsten, niet buurt-gerelateerde of commerciële activiteiten hanteren wij het standaardtarief.
Voor activiteiten met een duidelijke sociale functie voor de buurt wordt een gereduceerd tarief berekend.
De prijzen hebben betrekking op een dagdeel van 3 uur en zijn inclusief btw.

Lees de richtlijnen voor verhuur

Vanwege het intensieve gebruik van Buurthuis Archipel is het nodig om tijdig ruimtes te reserveren. Neem daarom bij voorkeur minimaal één week van tevoren contact op.

Buurthuis Archipel is er in het bijzonder voor buurtbewoners, organisaties en bewonersinitiatieven uit de Indische Buurt. Onze doelstelling is om aan zoveel mogelijk verschillende groepen een ruimte te bieden, waarbij we ook letten op een variatie aan activiteiten en doelgroepen.
Wanneer activiteiten passen in wat stadsdeel Oost omschreven heeft als ‘bijdragend aan de versterking van het sociaal domein, dan wordt de ruimte voor een aantal uren zonder kosten beschikbaar gesteld. Ook voor deze activiteiten geldt dat de ruimte vooraf moet worden aangevraagd. In geval van op dat moment ook commercieel verhuur gewenst, krijgt dit voorrang. VSD-activiteiten moeten dan uitwijken naar een ander tijdstip.
Voor instellingen, groepen en initiatieven die niet onder de VSD-criteria vallen, maar wél een sociale functie hebben, gelden gereduceerde tarieven.

De bij Ruimtes genoemde tarieven worden gehanteerd bij incidentele verhuur. In overleg met stichting Archipel zijn er aangepaste tarieven mogelijk bij meer en langdurig gebruik. Een organisatie die een ruimte ‘zonder kosten’ gereserveerd heeft, moet minimaal een week van tevoren afmelden. Na drie waarschuwingen wordt het contract ontbonden.

Voor alle gebruikers van buurthuis Archipel geldt een aantal huisregels. Zo wordt van huurders verwacht dat ze de ruimte netjes achterlaten. Deze en andere huisregels worden als bijlage bij de huurders- of gebruikersovereenkomst gevoegd.

Lees de voorwaarden voor verhuur

Vanwege de centrale ligging in een woonwijk vragen wij alle gebruikers, bezoekers en huurders om rekening te houden met de buurt. Dus veroorzaak s.v.p. geen geluidsoverlast. Zie verder voorwaarden voor verhuur.