Buurthuis Archipel
Makassarplein 1
1095 RP Amsterdam

E-mail: buurthuisarchipel@gmail.com
Telefoon: 020 229 31 95

Openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag is het buurthuis open van 9 tot 20 uur.
Op zondag zijn we dicht.

Buurthuis Archipel

Buurthuis Archipel is een stichting met als doel een activerend en buurtgericht programma te realiseren voor de Makassarpleinbuurt.

Bewoners- en/of gebruikersoverleg

Vier keer per jaar wordt er een bewonersoverleg georganiseerd. Tijdens het bewonersoverleg wordt onder andere de invulling van het buurthuis besproken en geëvalueerd. Sluit het programma nog aan op de behoeften van de Makassarpleinbuurt? Iedereen in de buurt is welkom om deel te nemen aan dit bewonersoverleg.

Wil je deelnemen of heb je ideeën over de invulling van het buurthuis? Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van het eerstvolgende overleg. Het inschrijven voor de Nieuwsbrief kan onderaan deze pagina.

Vragen, suggesties en opmerkingen

Dagelijkse suggesties en opmerkingen kunnen gemeld worden aan de beheerder of ingediend worden in de ideeënbus in het buurthuis. Of gebruik ons mailadres: buurthuisarchipel@gmail.com

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het bewonersoverleg en ontwikkelingen van buurthuis Archipel, schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze Nieuwsbrief.

Bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat uit de volgende personen:

  • Badia Bentayeb, voorzitter
  • Peter de Jong, penningmeester
  • Reinier Nieuwenhuis, algemeen lid