Bevrijdingsdag: Vrijheidsmaaltijd en nog veel en veel meer!

Eindelijk mogen we weer! Buurthuis Archipel en stichting MOI pakken dan ook groots uit met een geweldig programma!

Vrijheidsmaaltijd

Het is dit jaar niet alleen lang leve de lol, we doen ook iets inhoudelijks. Ook de huidige toestand in de wereld geeft daar alle aanleiding toe. Gesponsord door het Amsterdams 4 en 5 mei comité organiseren wij van 11 tot 14 uur op het Makassarplein een Vrijheidsmaaltijd. Tijdens de Vrijheidssoep aan grote tafels vertellen buurtprominenten en gasten een verhaal. Met telkens als thema: WAT BETEKENT VRIJHEID VOOR JOU? Zo kunnen de soepeters zich laten inspireren door de sprekers.

Verdere Feestprogramma

Dat barst om 14 uur los en duurt tot 17 uur. Programma in en voor de deur van Archipel:

Bij Vrijheid hoort Romantiek. Bachata is een romantisch muziekgenre uit de Dominicaanse Republiek. Twaalf koppels dansen onder leiding van een docent de Bachata. Kijken is leuk, meedoen is nóg leuker. Daarom is er ook een workshop!
Battles zijn van nu. Die mogen dus niet ontbreken. Er zijn twee battles Hiphop en twee battles Breakdance.
Voor degenen die de Vrijheidsmaaltijd hebben gemist of gewoon nóg een bakkie willen: onze partner Resto van Harte blijft de Vrijheidssoep serveren.
En dan is er ook nog een geweldige braderie.

En nog veel en veel meer, maar dat is een verrassing.

Opgeven

Dat kan via: buurthuisarchipel@gmail.com

Wil je de Vrijheidsmaaltijd en/of het verdere feestprogramma bijwonen? Zet er dan o.v.v. 5 mei bij.

Wil je tijdens de Vrijheidsmaaltijd spreken? Leuk. Zet dat dan s.v.p. ook in je mail

Wil je een kraampje huren? Mail dan o.v.v. Braderie.

Degenen die komen, krijgen maar liefst twee consumptiebonnen.

+++++++++
Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Nou, teveel om op te noemen! We beperken ons hier tot de dingen die niet op te Activiteitenpagina staan. Omdat ze niet dagelijks of wekelijks op dezelfde tijd plaats vinden. Maar beslist de moeite waard zijn. Het gaat om feestjes, dingen waar we mee bezig zijn of zaken met een mindere frequentie. We beperken ons tot een greep.

Het Danspaleis

Het vermaarde Danspaleis doet nu ook periodiek ons buurthuis aan. Samenvatting in een woord: Geweldig!

Voor meer informatie zie de poster, daar staat alles in. Wat er alleen nog niet in staat, is wanneer ze weer naar Archipel komen voor een knalfuif. Wanneer dit bekend is, komt dat uiteraard op onze site.

OKT

OKT staat voor Ouder- en Kindteam. Archipel gaat intensief met ze samenwerken. De besprekingen zijn in volle gang. Wat behelst de samenwerking? We gaan ouders te informeren en om kinderen een fijne plek te geven. Medewerkers van OKT gaan in Archipel bezoekers informeren en beantwoorden vragen van ouders of verwijzen ouders naar de juiste plek. En nog veel en veel meer. Als er meer bekend is, komt het op onze vernieuwde website.

Tot snel ziens in ons mooie buurthuis!

Shazia Russo-Ishaq