Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Nou, teveel om op te noemen! We beperken ons hier tot de dingen die niet op te Activiteitenpagina staan. Omdat ze niet dagelijks of wekelijks op dezelfde tijd plaats vinden. Maar beslist de moeite waard zijn. Het gaat om feestjes, dingen waar we mee bezig zijn of zaken met een mindere frequentie. We beperken ons tot een greep.

Het Danspaleis

Het vermaarde Danspaleis doet nu ook periodiek ons buurthuis aan. Samenvatting in een woord: Geweldig!

Voor meer informatie zie de poster, daar staat alles in. Wat er alleen nog niet in staat, is wanneer ze weer naar Archipel komen voor een knalfuif. Wanneer dit bekend is, komt dat uiteraard op onze site.

 De grote jaarlijkse Kerstpakkettenactie

Deze vindt plaats op vrijdag 17 december vanaf 14 uur. De zussen Shazia en Jasmin organiseren de actie al voor het dertiende jaar achter elkaar! De bedoeling is om de mensen die het niet breed hebben tóch een leuke Kerst te bezorgen. Houd de coronamaatregelen in acht: anderhalve meter en mondkapje. Hoe we het met corona gaan doen, weten we nog niet precies, maar het gaat zéker door. Helaas kunt u zich niet meer inschrijven. Maar doneren kan altijd. Op IBAN-nummer NL 59 INGB 000 6544227 ter attentie van stichting MOI. Elk bedrag is welkom.

OKT

OKT staat voor Ouder- en Kindteam. Archipel gaat intensief met ze samenwerken. De besprekingen zijn in volle gang. Wat behelst de samenwerking? We gaan ouders te informeren en om kinderen een fijne plek te geven. Medewerkers van OKT gaan in Archipel bezoekers informeren en beantwoorden vragen van ouders of verwijzen ouders naar de juiste plek. En nog veel en veel meer. Als er meer bekend is, komt het op onze vernieuwde website.

Tot snel ziens in ons mooie buurthuis!

Shazia Russo-Ishaq