Project omschrijving

Gasten en medewerkers
Dans workshop
Sieraden maken
De brandweer
Exotische danseressen
Muziek

Gasten en medewerkers van Buurthuis Archipel

Onze buurtgenoten kwamen weer met ons feesten, deze keer om het einde van het seizoen te vieren. Bij Archipel draait alles altijd om ontmoeting. De ontmoetingen worden omlijst door muziek, dans, eten en drinken. En de trouwe gasten weten het inmiddels: er is altijd een verrassing!

Workshop Zuid-Amerikaanse dans

De energie spatte van de danseressen af. Wat een temperament! Een dapper groepje gasten en medewerkers van Archipel deed mee aan de workshop.

Workshop sieraden maken

Heel wat rustiger dan bij de dansworkshop ging het er aan toe bij de workshop sieraden maken. Onder de altijd vriendelijke en geduldige leiding van Ramona werden sieraden naar ieders persoonlijke smaak gemaakt. En denk niet dat kralen rijgen alleen iets is voor tienermeisjes! De resultaten mogen er zijn.

De brandweer komt!

En daar was opeens de verrassing van de middag: op het plein verscheen een enorme brandweerauto met een aantal grote, sterke brandweermannen. Kinderen mochten in de auto zitten (zelfs achter het stuur!) en de ouderen deden of ze dat zelf óók niet heel graag zouden doen. Zij práátten…

Exotische danseressen zetten de boel op stelten

Bezoekers van Archipel kennen ze wel: de prachtige, uitbundig uitgedoste danseressen die (bijna) iedereen op de dansvloer krijgen.

Muziek, natuurlijk

Er gaat geen feest in Archipel voorbij of er is muziek, en dan bij voorkeur live. Met een gastoptreden van Nando op de trommel.