Archipel 6 jaar: Een programma vol Diversiteit!

Vorig jaar konden we ons lustrum, het vijfjarig bestaan, vanwege corona niet vieren. Ook daarom pakken we dit jaar extra uit! Het feest in Archipel vindt plaats op zondag 29 augustus en duurt van 13 tot 18 uur. Als u wilt komen, en dat wilt u, stellen wij het op prijs dat u zich aanmeldt. Mailt u dan s.v.p. naar buurthuisarchipel@gmail.com onder vermelding van Archipel 6 jaar.

Archipel is een divers buurthuis. We bieden u dus een programma vol met diversiteit! En neemt u vooral ook een kijkje binnen want het buurthuis is volledig opgepimpt. De nieuwe keuken kende u al. Nu heeft ook de kantine nieuw meubilair in vrolijke kleuren. En hebben de ruimtes een fris likje verf gekregen.

Programma: 

13 – 14 uur     Opening & kinderen

Wie het feest gaat openen, is nog een verrassing… Als u binnen komt, krijgt u van onze Cooking Ladies een heerlijke welkomstcocktail en een beperkt aantal consumptiebonnen.

Onze jongste gasten komen het eerst aan bod. We hebben een groot aantal kinderactiviteiten. Zo wordt onder meer de kinderen geleerd te componeren en er wordt een opname gemaakt! Er wordt samen kunst gemaakt. Ook is er het bekende schminken. En vanwege het stads brede thema Pride schminkt Ramona ook regenbogen!

14 – 16 uur     Acts

Diversiteit, diversiteit, diversiteit! Zonder volledig te zijn. Uit Afrika en andere continenten een brassband. Uit Amerika Braziliaanse danseressen. Uit Azië Syrische zangers. Uit Europa een Amsterdamse dj en een Frans duo. Van de continenten mist alleen Australië. Of?…

16 – 18 uur     Ouder/kind-wedstrijd

Een heuse competitie. Ouders, neem je kinderen mee. Kinderen, neem je ouders mee. Het belooft heel spannend te worden. Wat er gaat gebeuren, verklappen we nog niet. Maar misschien komt die Australische kangoeroe wel binnen springen…

Tot 29 augustus!

Buurthuis Archipel 6 jaar