Restaurant

Restaurant 2018-01-16T11:31:16+00:00

In het buurtrestaurant van buurthuis Archipel ben je overdag en ’s avonds altijd welkom voor koffie, thee met iets lekkers en een goed gesprek met je buren. Maandag t/m woensdag wordt er gekookt voor de buurt en buurtbewoners kunnen dan gezellig aanschuiven. Soms is dit gratis, soms kost het je een paar euro. Surinaams, Hollandse pot, Indisch, Frans? Lekker is het in ieder geval!
Graag van tevoren aanmelden bij buurthuisarchipel@gmail.com

Wil je ook voor de buurt koken?

Buurthuis Archipel is altijd op zoek naar buurtbewoners of lokale kookclubs die het leuk vinden om voor andere buurtbewoners te koken. Lijkt het jou leuk om één dag in de week een buurtmaaltijd bereiden? Mail ons op: buurthuisarchipel@gmail.com. Dan nemen wij contact met je op.

moustafa-maaltijd

De buurtkeuken

Elke dinsdagavond ben je welkom voor een heerlijke maaltijd. Er wordt gekookt door een groep vrouwen die dit vrijwillig en voor hun plezier doen.
Er wordt een voorgerecht en een hoofdgerecht geserveerd. Er is altijd een vegetarisch alternatief beschikbaar. Aanmelden bij info@schaakschoolindischebuurt.nl

Dinsdag
Keuken open: 18-20 uur
Kosten: € 5,50
Kindermenu: € 3

brood-met-spek

Archipel lunch

Elke donderdag serveren wij een lunch. Je kunt kiezen uit pannini, belegde broodjes of een hamburger. Prijs is inclusief sapje of thee. Aanmelden bij buurthuisarchipel@gmail.com

Donderdag
Tijd: 12-14 uur
Kosten: maximaal € 5